Raikon - inspirație și tehnologie​

«RAIKON» SRL – compania cu experiență de succes pe piața industrială pentru producerea ferestrelor și articolelor din PVC. Experții noștri calificaţi vor aborda profesional toate întrebările şi cerinţele Dvs. Doar la noi puteţi comanda ferestre și uși din PVC de orice configurație.
Procesul de comandare a unor ferestre din PVC se desfăşoară în mai multe etape: comanda, luarea măsurilor necesare, producţia propriu-zisă, livrarea, instalare.

 
La fiecare din aceste etape este necesar un control riguros al calităţii efectuat de către un personal profesionist. Astăzi, achiziționarea unor ferestre sau uşi din PVC a devenit foarte accesibilă, datorită unui număr mare de companii care oferă servicii similare. Provocarea este de a găsi printre ei o companie cu specialişti de încredere, responsabili şi cu experiență. Pentru asigurarea eficientă a calității, compania noastră are compus :
– un colectiv de profesioniști : ingineri, economiști, consultanți și muncitori, care posedă o bună calificare și multă experiență în cadrul companiei, datorită echipei bine calificate, compania confecționează diferite lucrări de dificultate tehnică sporită, satisfacând și îndeplinind cele mai înalte cerințe alte clienților, atât în ceea ce privește calitatea, cît și în ceea ce privește termenele de execuție. 


Compania desfășoară comercializarea și montarea la un înalt și calitativ nivel ferestre și uși din profile PVC marca Salamander, WDS, VEKA,VEKA WHS HALO6 și altele, ce dispun de toate caracteristicile tehnice și sunt 100% ecologice.

Noi ne iubim clienții

Compania «RAIKON » este locul unde rezultatul întrece aşteptările Dvs. Noi conştientizăm că sănătatea şi confortul Dvs. depinde de calitatea produselor ce le fabricăm şi de serviciile pe care le prestăm.

Raikon în poze