Porti sectionate

Porți secționate

/5

Vă rugăm să precizați la consultant prețul și disponibilitatea produsului în limita stocului.

Descriere

Porțile secționale sunt fabricate din foi de oțel de calitate superioară. Pentru calități bune împotriva coroziunii și al altor factori de atmosferă este folosită metodă de galvanizare a oțelului, pe suprafața profilelor se aplică un nivel de poliester. Prin urmare, poțile au o durabilitate mai îndelungată, este resiztentă împotriva precipitațiilor, nu se detereorează culoarea de la razele solare. Pentru ascunderea micilor zgîrîeturi care pot apărea în timpul exploatării pe suprafață este aplicată o stantare „sub lemn” sau „stucco”.

La solicitarea clientului, porțile secționale pot fi livrate cu o poartă pietonală de culoare: ”alb”, ”maro”,”argintiu”, „stejar auriu”, „stejar inchis”.

 

Lucrările noastre

 

Avantaje suplimentare pentru porți secvențiale pentru garaj.

  • Variantele multiple de ridicare ale roletelor (lift standard, mare, mic, vertical și alte tipuri) vă permite cu ușurință să alegeți diverse porți pentru garaj și satisfac toate necesitățile sferei largi de cumpărători.
  • Ele se pot deschide mecanic (manual), dar și automatic (cu o telecomandă specială).
  • Au calitați de izolare fonică și termică perfectă.
  • Ocupa un spatiu minim. Permite parcarea automobilul ui chiar in fata garajului. Se deschid lin si silentios.
  • Au o protectie buna impotriva spargerii (foloseste o carcasa rigida din otel galvanizat). Este practic imposibil de spart asa fel de garaje.
  • Datorita variatiei de culori (puteti alege orice culoare din catalogul RAL) si a dimensiunilor, permit realizarea oricarei idei de design.